Καθαρισμός και προστασία από Graffiti

Το άρτια εκπαιδευμένο και οργανωμένο προσωπικό μας, χρησιμοποιώντας ειδικά προϊόντα, φιλικά προς το περιβάλλον, αφαιρεί graffiti από οποιαδήποτε επιφάνεια. Έτσι, η επιφάνεια σας αποκτά την αρχική της όψη χωρίς να έχει μείνει κανένα ίχνος.

Είμαστε στη διάθεση σας για όποια διευκρίνηση και πληροφορία χρειαστείτε. Εσείς, δεν έχετε παρά να μας καλέσετε.

 

Επισκευή μαρμάρινων επιφανειών

Με τη μέθοδο αυτή η επιφάνεια του μαρμάρινου δαπέδου σας αποκτά το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο γυάλισμα, έτσι γίνεται ανθεκτικότερη στη φθορά που προκαλείται από το πέρασμα του χρόνου ενώ η γυαλάδα διαρκεί. Καθημερινές φθορές, όπως πλυσίματα, γδαρσίματα, διάφοροι λεκέδες, γρατζουνιές και ρύποι από εξωτερικούς παράγοντες, που άλλοτε επηρέαζαν την ποιότητα και την όψη της επιφάνειας σας, αποτελούν πλέον παρελθόν. Το δάπεδο σας, αποκτά γυαλιστερή όψη, αναδεικνύεται ο φυσικός χρωματισμός του και δίνει την αίσθηση του καθρέφτη και της απόλυτης καθαριότητας. Επίσης, το γυάλισμα του δαπέδου σας γίνεται με φυσικό τρόπο.

 

Τοποθέτηση παρκετίνης

Απαντώντας στην ανάγκη για τον καθαρισμό του κάθε επαγγελματικού χώρου η εταιρεία μας αναλαμβάνει υπεύθυνα και την τοποθέτηση παρκετίνης υψηλής αντοχής. Δημιουργείται έτσι μια γυαλάδα που εμποδίζει την επικάθιση ρύπων ενώ σταματάει το σχηματισμό τους. Η παρκετίνη, είναι επίσης ανθεκτική και στα αποτυπώματα που αφήνουν τα λάστιχα από αυτοκίνητα ή καρότσια.

 

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε. Το έμπειρο και φιλικό προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεση σας προκειμένου να σας λύσει κάθε σας απορία.