Άλλες Υπηρεσίες

Μέσα στα πλαίσια της ευρείας γκάμας παροχής υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών η εταιρεία ROBINSON, προκειμένου να καλύψει κάθε σας ανάγκη και απαίτηση για τον επαγγελματικό σας χώρο αναλαμβάνει επίσης:

- Καθαρισμό αυτοκινήτων, σκαφών και πλοίων.

Αναλαμβάνουμε τον πλήρη καθαρισμό του εσωτερικού χώρου οχημάτων (ιδιωτικής χρήσης και επαγγελματικών), σκαφών και πλοίων (σαλόνια, καμπίνες, κ.α.).
Για περισσότερες πληροφορίες και οικονομικές προσφορές, επικοινωνήστε μαζί μας.

- Οικολογικό Καθαρισμό.

Ο όρος oekologie δημιουργήθηκε το 1866 από το Γερμανό βιολόγο Έρνστ Χέκελ και προέρχεται από τη σύνθεση των ελληνικών λέξεων οίκος και λόγος όπου κυριολεκτικά σημαίνει «μελέτη του φυσικού οίκου». Ενώ η έννοια οικολογικός καθαρισμός συνδέθηκε με την εταιρεία ROBINSON.

Εάν ψάχνετε για παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου όσον αφορά τον οικολογικό καθαρισμό χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε υψηλότερη τιμή, η ROBINSON είναι σε θέση να σας δώσει τη λύση.
Διαθέτοντας την εμπειρία, τον απαραίτητο εξοπλισμό και πιστοποιημένα οικολογικά απορρυπαντικά, η εταιρεία ROBINSON παρέχει οικολογικές υπηρεσίες καθαρισμού για ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους βοηθώντας έτσι στη βελτίωση της ποιότητας του αέρα εσωτερικών χώρων (indoor air quality).

Τα συνηθισμένα απορρυπαντικά ευθύνονται για μια σειρά χρόνιων παθήσεων ενώ είναι επιβλαβή για τον οργανισμό (όπως αλλεργίες, δερματοπάθειες, βλάβες του αναπνευστικού κ.ο.κ). Γι αυτό το λόγο επιλέγοντας τον οικολογικό καθαρισμό, επιτυγχάνετε :

  • Βελτίωση της απόδοσης των εργαζομένων σε επαγγελματικούς χώρους.
  • Ολοκληρωμένο καθαρισμό σε χώρους με παιδιά ή άτομα με χημικές ευαισθησίες.
  • Προστασία του περιβάλλοντος λόγω του ότι τα διάφορα επιβλαβή χημικά δεν διοχετεύονται στο αποχετευτικό δίκτυο.
  • Προστασία της υγείας σας καθώς δεν απειλείται από τοξικές αναθυμιάσεις.
  • Αποφεύγονται αλλεργίες του δέρματος που παρουσιάζονται σε περίπτωση χρήσης συμβατικών προϊόντων μη φιλικών προς εσάς και το περιβάλλον.

 
Θεωρείτε ότι η προστασία του περιβάλλοντος και της υγείας σας χρειάζονται δεύτερη σκέψη;
Είμαστε πάντα στη διάθεση σας να σας παράσχουμε όποια πληροφορία και ενημέρωση.


 

Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες του κάθε επαγγελματικού χώρου η ROBINSON παρέχει τις καλύτερες λύσεις πάντα σε ποιότητα υψηλότερη από τις τιμές της.