Εξειδικευμένες Υπηρεσίες

Επισκευή μαρμάρινων επιφανειών

Με τη μέθοδο αυτή η επιφάνεια του μαρμάρινου δαπέδου σας αποκτά το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο γυάλισμα, έτσι γίνεται ανθεκτικότερη στη φθορά που προκαλείται από το πέρασμα του χρόνου ενώ η γυαλάδα διαρκεί. Καθημερινές φθορές, όπως πλυσίματα, γδαρσίματα, διάφοροι λεκέδες, γρατζουνιές και ρύποι από εξωτερικούς παράγοντες, που άλλοτε επηρέαζαν την ποιότητα και την όψη της επιφάνειας σας, αποτελούν πλέον παρελθόν. Το δάπεδο σας, αποκτά γυαλιστερή όψη, αναδεικνύεται ο φυσικός χρωματισμός του και δίνει την αίσθηση του καθρέφτη και της απόλυτης καθαριότητας. Επίσης, το γυάλισμα του δαπέδου σας γίνεται με φυσικό τρόπο.

Επαγγελματική Κοπή Δέντρων

Το συνεργείο μας αναλαμβάνει την επαγγελματική κοπή δέντρων σε οποιονδήποτε εξωτερικό χώρο ή πάρκο. Μέσω του καλαθοφόρου οχήματος, μας επιτρέπεται να σας εξυπηρετήσουμε σε χώρους που φαντάζουν δύσβατοι. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό βρίσκεται εκεί ώστε να καθαρίσει τον χώρο σας το συντομότερο δυνατόν, σύμφωνα με τις υποδείξεις που θα μας δώσετε.

Καθαρισμός Σκαφών

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη και δυσκολία καθαρισμού και συντήρησης ενός σκάφους, το συνεργείο μας αναλαμβάνει τον επαγγελματικό καθαρισμό σκαφών κάθε μεγέθους.

Το έμπειρο προσωπικό, η πρωτοποριακή μεθοδολογία και το πάθος που μας, συνδυάζονται για να διαχειριστούμε τον καθαρισμό του σκάφους σας, ακριβώς σαν να ήταν δικό μας.

Χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει μέσα από πελάτες δεκάδων ετών λειτουργίας, σας παρέχουμε ποιοτικό καθαρισμό στο εξωτερικό και εσωτερικό του σκάφους σας.